Ajankohtaista Archives - Kotkan Työterveys

Uutiset

Ajankohtaista

Asiakastyytyväisyyskyselyn tulos

Teimme asiakastyytyväisyyskyselyn henkilöasiakkaille vuodenvaihteessa.  Keskiarvo kyselylomakkeen kaikista kysymyksistä oli 9,02 (asteikolla 1-10). Kiitos kaikille kyselyyn osallistuneille. Työterveyshuoltomme henkilökunnan ammattitaito, puolueettomuus ja palveluhenkisyys saivat parhaimmat arvostelut. Kehityskohteeksi nostimme edelleen työhön ja työympäristöön kohdistuvan toiminnan.
Lue lisää

Kesän aukioloajat 2018

Haminan työterveysasema on suljettu kesälomien ajaksi 2.7.-3.8.2018. Kotkan toimipiste on avoinna koko kesän ja laboratoriotutkimuksia tehdään normaalisti. Aurinkoista kesää!
Lue lisää

Päivitämme palvelusopimusten tietosuojakäytäntöjä

Tietosuojalainsäädäntö uudistuu Suomessa ja Euroopan unionin alueella. EU:n yleistä tietosuoja-asetusta sovelletaan 25.5.2018 alkaen kaikissa EU:n jäsenmaissa. Tietosuoja-asetusta (General Data Protection Regulation, GDPR) sovelletaan lähtökohtaisesti kaikkeen henkilötietojen käsittelyyn. Rekisterinpitäjän on huolehdittava siitä, että tietosuoja-asetuksessa määriteltyjä tietosuojaperiaatteita noudatetaan kaikissa henkilötietojen käsittelyvaiheissa. Tällä ilmoituksella ja liitteellä asiakkaan ja Kotkan Työterveys Oy:n välistä palvelusopimusta päivitetään liittämällä tietosuojaliite osaksi sopimuksen palvelukuvauksia....
Lue lisää

Testaa kestävyyskuntosi!

Järjestämme UKK 2 km:n kävelytestin tai Cooperintestin Kotkassa ma 21.5.2018 Puistolan urheilukenttä (Katariina) Haminassa to 31.5.2018 Haminan urheilukenttä (Rauhankatu) Lähdöt klo 12.30, 13.30, 14.30, 15.30 ja 16.30. Varmista maksaako työnantaja testit. Hinta 24,80 E/hlö sis. alv. Ilmoittaudu viikkoa ennen testiaikaa puh. 020 7870890 tai Tytti Seppänen tai Hanna Salmikivi sähköpostilla etunimi.sukunimi@kotkantyoterveys.fi.
Lue lisää

Pahoittelemme remontista aiheutuvaa häiriötä!

Pahoittelemme Kotkan työterveysasemalla Ruukinkadulla alkaneen remontin  häiriötä asiakkaillemme. Arvioitu kestoaika n. 2 viikkoa.
Lue lisää