Uutiset

Ajankohtaista

UKK- 2km KÄVELYTESTI tai COOPERINTESTI

UKK- 2km KÄVELYTESTI tai COOPERINTESTI KOTKASSA PUISTOLAN URHEILUKENTÄLLÄ (Katariina) Torstaina 5.9.19 Torstaina 12.9.19 HAMINASSA HAMINAN URHEILUKENTÄLLÄ (Rauhankadun kenttä) Maanantaina 9.9.19 Lähtöjä klo: 15.00, 15.30, 16.00 ja 16.30 Valitse itsellesi sopiva testi ja lähtöaika, ennakkoilmoittaudu Kotkan Työterveyteen viimeistään viikkoa ennen testiaikaa! Tule ajoissa testipaikalle, alkuun alkuverryttely. Varmista ystävällisesti korvaako työnantaja kävelytestit. Hinta 24,80/hlö sis. ALV.
Lue lisää

Uusia työntekijöitä

Elokuun alussa joukkoomme liittyy työterveyslääkäri Marja Korpela.   Olemme saaneet vahvistuksia myös fysioterapeutteihin: Mika Luukkonen (OMT-fysioterapeutti) aloitti 16.7.19 Joonas Selenius (fysioterapeutti) aloittaa 4.9.19 Fysioterapeuteille saa myös yksityisaikoja!
Lue lisää

Muistittehan hakea työterveyskustannuksiin korvausta Kelasta

Kelan korvauksen hakuaika on puoli vuotta tilikauden päättymisestä, joten 31.12. päättyvien tilikausien hakuaika on pian päättymässä. Toimitamme esitäytetyt Kelan korvaushakemukset asiakasyrityksille tilikauden päättyessä. Oma työterveyshoitajanne auttaa tarvittaessa.
Lue lisää

Uusia palveluja käytössä

Olemme ottaneet käyttöön sähköisen ajanvarauksen vuoden alusta. Voit varata ajan laboratorioon, hoitajalle ja lääkärille. Kirjautuminen etusivulta!   Lisäksi käytössämme on extranet-palvelu, joka on yrityksen ja työterveyshuollon välinen suojattu yhteydenpitokanava. Jos haluat palvelun käyttöösi, otathan yhteyttä omaan työterveyshoitajaasi!
Lue lisää

Asiakastyytyväisyyskysely

Joulukuussa 2018 teimme asiakastyytyväisyyskyselyn yritysasiakkaille. Tyytyväisyys työterveyshuollon palveluun oli 8,77 asteikolla 1-10. Kiitokset vastaajille! Henkilökunnan palveluhenkisyys, ammattitaito sekä palvelujen saatavuus saivat parhaimmat arvostelut. Toteuttamiskelpoisten suositusten ja parannusehdotusten antamisessa oli eniten parannettavaa.  
Lue lisää

Kesän aukioloajat

Kotkan toimipiste on avoinna koko kesän. Haminan työterveysasema on suljettu kesälomien ajaksi 1.7.-2.8.2019
Lue lisää

Kävelytestit

Suositut kävelytestimme siirtyvät tänä vuonna syksyyn.   Seuraa ilmoittelua ja ilmoittaudu mukaan!
Lue lisää