Asiakasedut

MySafetyn Identiteettivakuutus
Asiakasetuna vakuutuskausi (12 kk) 6,90 €/kk

MySafety on paikallisesti palveleva nettirikosten ehkäisyyn ja seurausten minimoimiseen erikoistunut vakuutuspalveluyhtiö. Identiteettivarkaudet ovat maailmanlaajuisesti nopeimmin kasvava rikollisuuden muoto. Varkaus ilmenee usein vasta silloin, kun saat laskuja tai jopa lainan myöntämispäätöksiä, joita et tunnista. Omien henkilötietojen joutuminen vääriin käsiin voi olla iso järkytys.

MySafetyn Identiteettivakuutus ennaltaehkäisee identiteettivarkauksia ja minimoi mahdollisen varkauden seuraukset. Vakuutuspalveluun kuuluu henkilötunnuksen ja sähköpostiosoitteiden monitorointipalvelu, joka hälyttää heti, jos se havaitsee tietojasi käytettävän väärin netissä, sekä henkilökohtainen 24/7-tuki. Vakuutuspalvelu korvaa identiteettivarkauksista aiheutuvia kuluja enimmillään 20 000 euroon asti vakuutuskautta (12 kk) kohden.

Tarjoamme Kotkan Työterveyden asiakasetuna mySafetyn Identiteettivakuutuksen 6,90 €/kk (norm. 9,90 €/kk) yhdeksi vuodeksi. Ensimmäisen vakuutuskauden jälkeen vakuutus jatkuu normaalihintaisena ja sen voi halutessa irtisanoa milloin tahansa.

Lunasta jäsenetusi tästä.

Kysy lisää!

Heräsikö kysymyksiä? Jätä kysymyksesi alla olevalle lomakkeelle ja olemme sinuun yhteydessä. Palvelemme sinua kaikkiin työterveyden kysymyksiin liittyen. Voit myös aina halutessasi soittaa meille!

Pyrimme vastaamaan kaikkiin kyselyihin 48 tunnin kuluessa.

020 787 0890 etunimi.sukunimi@kotkantyoterveys.fi