Siirry sisältöön

Etävastaanotto

Lääkärin etävastaanotto

Voit hoitaa terveyteesi liittyviä asioita tietoturvallisesti, joustavasti ja nykyaikaisesti etävastaanotolla chat-kanavassa tai varata itsellesi soittoajan lääkärille. Palvelussa pääset lääkärin etävastaanotolle arkisin kello 8-20 välillä ja viikonloppuisin kello 10-16 välillä. Soittoaika on viitteellinen. Sinulle soitetaan kahden tunnin sisällä.

Palvelua voit käyttää älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Etävastaanotolla voidaan lähettää kuvia ja pdf-tiedostoja, tarvittaessa voidaan avata videoyhteys.

Palveluun kirjautuminen

Etävastaanotolle kirjaudutaan sivun oikeasta alalaidasta löytyvän chat-upotteen kautta.
Vaihtoehtoisesti voit kirjautua osoitteessa: etavastaanotto.laakarisi.fi/#login
Vahvan tunnistautumisen jälkeen pääset suoraan lääkärin etävastaanotolle. Keskustelussa voidaan tarvittaessa lähettää kuvia ja tiedostoja.

Mitä etävastaanotolla voidaan hoitaa?

Etävastaanotolla hoidetaan sairasvastaanottoja. Käyntisyitä voivat olla esimerkiksi seuraavat: Allergiaoireet • Astma • Flunssaoireet • Iho-oireet • Reseptit • Silmäoireet • Vatsaoireet • Virtsatietulehdus •  Muu asia

Rajoitukset

Etävastaanotolla hoidetaan ainoastaan asioita, jotka eivät vaadi fyysistä tutkimusta. Esimerkiksi antibioottia vaativat flunssan oireet tulee hoitaa lähivastaanotolla työterveyshuollossa. Etävastaanotolla ei kirjoiteta tai uusita PKV-lääkkeitä tai muita väärinkäyttöpotentiaalia omaavia lääkkeitä.

Asiointi yksityisasiakkaana

Mikäli työterveyssopimuksesi ei kata sairausvastaanottoja tai viikonlopun vastaanottoa, sinulla on mahdollisuus asioida palvelussa Lääkärisi.fi -yksityispotilaana.

Palvelu tuotetaan yhteistyössä Lääkärisi.fi kanssa.

Terveydenhoitajan etävastaanotto

Nyt voit varata helposti etävastaanottoajan myös terveydenhoitajalle nettiajanvarauksestamme. Varauksen voit tehdä vaikka keskellä yötä. Oma hoitajamme soittaa sinulle kahden tunnin sisällä varatusta ajasta.

Nettiajanvarauksessa valitset toimipisteeksi Kotkan Työterveys, etäpalvelut, jonka jälkeen ajat ovat helposti löydettävissä ja varattavissa.

Palveluun kirjautuminen

Terveydenhoitajan etävastaanottoajan voit varata nettiajanvarauksesta, sivun oikeasta yläkulmasta.