Siirry sisältöön

Etävastaanotto

Lääkärin etävastaanotto

Voit hoitaa terveyteesi liittyviä asioita tietoturvallisesti, joustavasti ja nykyaikaisesti etävastaanotolla chat-kanavassa. Palvelussa pääset lääkärin etävastaanotolle arkisin kello 8-16 välillä ja viikonloppuisin kello 10-16 välillä.

Palvelua voit käyttää älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Etävastaanotolla voidaan lähettää kuvia ja pdf-tiedostoja, tarvittaessa voidaan avata videoyhteys.

Palveluun kirjautuminen

Etävastaanotolle kirjaudutaan sivun oikeasta alalaidasta löytyvän chat-upotteen kautta. Vahvan tunnistautumisen jälkeen pääset suoraan lääkärin etävastaanotolle. Keskustelussa voidaan tarvittaessa lähettää kuvia ja tiedostoja.

Mitä etävastaanotolla voidaan hoitaa?

Etävastaanotolla hoidetaan sairasvastaanottoja. Käyntisyitä voivat olla esimerkiksi seuraavat: Allergiaoireet • Astma • Flunssaoireet • Iho-oireet • Reseptit • Silmäoireet • Vatsaoireet • Virtsatietulehdus •  Muu asia

Rajoitukset

Etävastaanotolla hoidetaan ainoastaan asioita, jotka eivät vaadi fyysistä tutkimusta. Etävastaanotolla ei kirjoiteta tai uusita PKV-lääkkeitä tai muita väärinkäyttöpotentiaalia omaavia lääkkeitä.

Asiointi yksityisasiakkaana

Mikäli työterveyssopimuksesi ei kata sairausvastaanottoja tai viikonlopun vastaanottoa, sinulla on mahdollisuus asioida palvelussa Lääkärisi.fi -yksityispotilaana. Yksityispotilaana palvelun hinta on 29,90€ (37,90€ kokonaishinta, josta haemme puolestasi 8,00€ Kela-korvauksen).

Palvelu tuotetaan yhteistyössä Lääkärisi.fi kanssa.

Terveydenhoitajan etävastaanotto

Nyt voit varata helposti etävastaanottoajan myös terveydenhoitajalle nettiajanvarauksestamme. Varauksen voit tehdä vaikka keskellä yötä. Oma hoitajamme soittaa sinulle kahden tunnin sisällä varatusta ajasta.

Nettiajanvarauksessa valitset toimipisteeksi Kotkan Työterveys, etäpalvelut, jonka jälkeen ajat ovat helposti löydettävissä ja varattavissa.

Palveluun kirjautuminen

Terveydenhoitajan etävastaanottoajan voit varata nettiajanvarauksesta, sivun oikeasta yläkulmasta.