Siirry sisältöön

Hyvinvointipalvelut

Hyvinvointipalveluja ammattilaisten asiantuntemuksella

Hyvää oloa rakentavat palvelumme kattavat muun muassa laboratoriotutkimuksia ilman lääkärin lähetettä, ravinto- ja liikuntaneuvontaa sekä kunto-ohjelmien laatimisen. Lisäksi tarjoamme Firstbeat-sykeanalytiikkaa ja InBody-kehonkoostumusmittauksia, fysioterapeutin palveluja ja huippukylmähoitoa. Vastaanotollemme ovat tervetulleita niin yksityis- kuin työterveysasiakkaat.

Olemme luoneet hyvinvointipalveluistamme kokonaisuuksia, jotka vastaavat monenlaisiin tarpeisiin ja tavoitteisiin. Voit hyödyntää asiantuntijoidemme osaamista matalalla kynnyksellä niin pienissä pulmissa kuin suuremmissa muutostavoitteissa. Lisäksi käytössäsi ovat tarvittaessa kaikki lääkärikeskuksemme terveydenhuoltopalvelut.

Toimipisteemme sijaitsevat Kotkassa ja Haminassa, keskeisillä paikoilla ja hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Katso tarkemmat yhteystiedot. 

Ajanvaraus onnistuu kätevästi joko verkossa tai puhelimitse. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja autamme sinua valitsemaan omaa hyvinvointiasi parhaiten tukevat palvelut!

 

Laboratoriotutkimukset

Erilaisiin tarpeisiin räätälöidyt tutkimuspakettimme tarjoavat tarkkaa tietoa terveydentilastasi eri elämäntilanteissa. Tarjoamme lähetteettömiä laboratoriotutkimuksia esimerkiksi liikkujille, ikääntyville ja terveysongelmien selvittämiseen. Tulokset käydään kanssasi läpi asiantuntijan toimesta. Laboratoriomme palvelee Kotkan ja Haminan toimipisteissämme ajanvarauksella. Varaat ajan kätevästi verkossa tai puhelimitse. Kerromme mielellämme lisää eri tutkimusvaihtoehdoista!

Tutustu laboratoriopaketteihimme

Rokotuspalvelumme

Meidän kauttamme saat muun muassa influenssarokotteen, pneumokokki- ja puutiaisaivokuumerokotteen (tunnetaan myös nimellä punkkirokote). Annamme rokotuksia myös ulkomaan matkoille. Hoitajat ja työterveyslääkärimme antavat tietoa kohdemaan tarvittavista rokotuksista ja tartuntatautien ennaltaehkäisystä.

Tutustu tarkemmin rokotuspalveluihimme

Hyvinvointimittaukset

Hyvinvointipalvelumme pitävät sisällään esimerkiksi Firstbeat-hyvinvointianalyysin ja InBody-kehonkoostumusmittaukset.

Firstbeat hyvinvointianalyysi

Sykeanalyysiin perustuva Firstbeat sopii kaikille kunnostaan kiinnostuneille, aina arkiliikkujista huippu-urheilijoihin. Tutkimuksella selvitetään kehon nykytilannetta. Huomiota kiinnitetään esimerkiksi stressiin, palautumiseen ja liikunnan vaikutuksiin. Mittauksen pohjalta annetaan henkilökohtaista palautetta ja luodaan jatkosuunnitelma. Firstbeat-hyvinvointianalyysin hinta on 180 € (sisältää mittauksen, tunnin mittaisen henkilökohtaisen palautteen ja jatkosuunnitelman). Analyyseja teemme sekä yksityisasiakkaille että osana työterveyskokonaisuuksia.

InBody-kehonkoostumusmittaus

Todistetusti tarkka InBody-kehonkoostumusmittaus tarjoaa monipuolisen kuvan kehon tilasta. Tutkimuksen avulla voidaan selvittää terveydentilaa ja hyvinvointia sekä näiden taustalla vaikuttavia elintapoja. Tulosten perusteella voidaan seurata esimerkiksi kuntoilun tai kuntoutuksen tehoa ja valita sopivimmat työkalut sekä harjoitteet tavoitteidesi saavuttamiseksi. InBody-mittauksen hinta on 39 € (sisältää mittauksen ja raportin analyyseineen). Teemme kehonkoostumusmittauksia yksityisasiakkaille ja osana työterveyspalveluja, sekä yksittäisinä tutkimuksina että sarjoina.

Huippukylmähoito

Huippukylmähoidolla saa apua muun muassa nivel- ja lihaskipuihin, urheiluvammoihin, migreeniin sekä iskiaskipuihin. Fysioterapeutin tekemä kylmähoito kestää noin 3 minuuttia ja sillä pystytään poistamaan paikallista kipua tehokkaasti ja turvallisesti, yhdellä hoitokerralla tai sarjahoitona.

Hoito perustuu termoshokkiin, joka aktivoi elimistön puolustusjärjestelmän provosoimatta kipukohtaa. Ihon pintakudos jäähdytetään nopeasti 0–4 °C:seen ilman paleltuman tai muiden kudosvaurioiden riskiä. Käytössämme on Suomessa suunniteltu ja valmistettu X°CRYO™ -kylmähoitolaite.

Tutustu tarkemmin huippukylmähoitoomme