Työterveyslääkäri Kotkan Työterveyteen

Haemme työterveyshuollon erikoislääkäriä, työterveyshuoltoon erikoistuvaa lääkäriä tai työterveydestä kiinnostunutta yleislääkäriä Kotkan Työterveyteen. Meillä voit työskennellä joko työsuhteessa tai ammatinharjoittajana, koko- tai osapäiväisesti oman elämäntilanteesi mukaan. Ensisijaisesti haemme lääkäriä, jolla on kokemusta työterveyshuollossa toimimisesta, mutta tärkeintä meille on, että olet kiinnostunut työterveyshuollosta.

Toimimme kahdessa toimipisteessä Kymenlaakson alueella. Työterveystiimillämme on pitkä kokemus työterveyshuollosta ja pääset tekemään työtä osaavien ammattilaisten kanssa hyvin toimivalle työterveysasemalle. Tehtävässä pääset tekemään asiakastyötä monipuolisesti erikokoisten työpaikkojen ja työaltisteiden kanssa. Käytössämme on etävastaanotto sekä muut ajantasaiset työterveyden sähköiset palvelut ja järjestelmät. Työskentelyotteena meillä on aito, laadukas ja paikalliset olosuhteet hyvin tunteva työterveystyö moniammatillisessa tiimissä.

Työnantajana haluamme huolehtia oman henkilöstömme hyvinvoinnista pystyäksemme tekemään laadukasta ja hyvää työtä asiakkaillemme. Tarjoamme sinulle erittäin mukavan työyhteisön ja hallittavan työn, hyvän konsultaatiotuen, joustavan työajan ja koulutusta ammatilliseen kehittymiseen. Työntekijöillemme keväällä 2021 tehdyssä kyselyssä 100% henkilöstöstämme suositteli työpaikkaamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Anu Neuvonen 040 – 8449395 anu.neuvonen@kotkantyoterveys.fi  ja johtava työterveyslääkäri Helena Rautapää helena.rautapää@kotkantyoterveys.fi (26.7. alkaen).