Siirry sisältöön

InBody-mittaus

Kehonkoostumusmittaus InBody-laitteella

Todistetusti tarkka InBody-kehonkoostumusmittaus tarjoaa monipuolisen kuvan kehon tilasta. Tutkimuksen avulla voidaan selvittää terveydentilaa ja hyvinvointia sekä näiden taustalla vaikuttavia elintapoja. Tulosten perusteella voidaan seurata esimerkiksi kuntoilun tai kuntoutuksen tehoa ja valita sopivimmat työkalut sekä harjoitteet tavoitteidesi saavuttamiseksi. InBody-mittauksen hinta on 39 € (sisältää mittauksen ja raportin analyyseineen).

Teemme kehonkoostumusmittauksia yksityisasiakkaille ja osana työterveyspalveluja, sekä yksittäisinä tutkimuksina että sarjoina.

Kehonkoostumusmittaus on nykyaikainen ja turvallinen menetelmä kehon hyvinvoinnin määrittämiseen

Kehonkoostumusmittauksessa määritetään painon lisäksi ainesosat, joista keho koostuu: nesteet, mineraalit, proteiinit ja rasva.

Kehonkoostumusmittauksen avulla voidaan:

  • seurata liikkumisen ja terveellisten elintapojen vaikutuksia kehossa
  • seurata kehittymistäsi urheilijana
  • seurata omien elämäntapojen vaikutusta terveyteen esim. viskeraalinen rasva
  • tunnistaa sarkopeniaa eli lihaskatoa, joka laskee toimintakykyä
  • tunnistaa merkkejä metabolisesta oireyhtymästä, diabeteksestä, tuki- ja liikuntaelin vaivoista sekä sydän- ja verisuonitaudeista

Miksi mittaukseen?

Kehonkoostumusmittaus on loistava tapa seurata treeni- ja ruokavaliomuutosten vaikutusta mm. kehon lihasmassan ja rasvamassan kehitykseen sekä tasapainoon. Olitpa sitten aloittelija, kokenut treenaaja, huippu-urheilija, lihasmassan kasvattaja, painonpudottaja tai vaikka leikkauksesta kuntoutuja, saat InBody-mittauksesta paljon tärkeää tietoa elintärkeistä terveysmuuttujista vain parissa minuutissa!

Toimipisteemme sijaitsevat Kotkassa ja Haminassa, keskeisillä paikoilla ja hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Katso tästä tarkemmat yhteystiedot.

Ajanvaraus onnistuu puhelimitse 020 787 0890. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja autamme sinua valitsemaan omaa hyvinvointiasi parhaiten tukevat palvelut!

Varaa aikasi kehonkoostumusmittaukseen meiltä, niin saat kattavan analyysin kehosi hyvinvoinnista!

Muut hyvinvointipalvelut Kotkan Työterveydessä: