Siirry sisältöön

Firstbeat Life

Firstbeat Life- hyvinvointianalyysi

Työfysioterapeuttimme kautta saat kattavan Firtsbeat Life -hyvinvointianalyysin. Firstbeat Lifen avulla jokainen voi oppia tekemään parempia valintoja oman terveytensä ja jaksamisensa kannalta. Voit seurata oman kehon reaktioita säännöllisesti ja löytää juuri itsellesi sopivat keinot hyvinvointisi edistämiseen. Firstbeat Lifen avulla opit esimerkiksi ymmärtämään miten kiireiset työpalaverit tai lapsiperheen arki kuormittavat kehoa tai miten palauttavaa oma uni oikeasti on – ja minkälaisin keinoin omaa stressin ja palautumisen tasapainoa voi edistää.

Sykeanalyysiin perustuva Firstbeat sopii kaikille kunnostaan kiinnostuneille, aina arkiliikkujista huippu-urheilijoihin. Tutkimuksella selvitetään kehon nykytilannetta. Huomiota kiinnitetään esimerkiksi stressiin, palautumiseen ja liikunnan vaikutuksiin. Mittauksen pohjalta annetaan henkilökohtaista palautetta ja luodaan jatkosuunnitelma.

Firstbeat-hyvinvointianalyysin hinta alk. 180 € (sisältää mittauksen, tunnin mittaisen henkilökohtaisen palautteen ja jatkosuunnitelman).

Kysy tutkimuksen hintaa asiakaspalvelustamme, jos olet työterveyshuollon asiakas. Teemme analyysejä sekä yksityisasiakkaille että osana työterveyskokonaisuuksia.

Toimipisteemme sijaitsevat Kotkassa ja Haminassa, keskeisillä paikoilla ja hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Katso tarkemmat yhteystiedot. 

Ajanvaraus puhelimitse 020 787 0890. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja autamme sinua valitsemaan omaa hyvinvointiasi parhaiten tukevat palvelut!

Mikä on Firstbeat Life ja miten se auttaa sinua?

Muut hyvinvointipalvelut Kotkan Työterveydessä: