Siirry sisältöön

Työterveyshuolto

Laajat ennaltaehkäisevät työterveyspalvelut

Ennakoimme ongelmat yhdessä kanssasi

Hyvinvoiva työyhteisö on meidän kaikkien yhteinen asia. Teemme tiivistä yhteistyötä yrityksesi koko henkilöstön kanssa, jotta jokaisella työyhteisön jäsenellä olisi parhaat mahdolliset edellytykset voida hyvin ja jaksaa työssään.

Työterveysasiakkaanamme saat yrityksesi käyttöön työterveyshuoltotiimin, johon kuuluvat työterveyslääkäri, työterveyshoitaja, työfysioterapeutti ja työterveyspsykologi. Oma laboratoriomme Kotkassa ja Haminassa täydentää toimintaa.

Työpaikkaselvityksen perusteella laadimme yhdessä toimintasuunnitelman. Se tehdään henkilöstösi työn, työympäristön ja työyhteisön kehittämiseksi ja terveystarkastusten suunnittelemiseksi. Meiltä saat tietoja ja neuvontaa terveyden ja työkyvyn edistämisestä ja ylläpitämisestä.

Digitaaliset palvelut

Digitaaliset palvelumme tekevät yhteistyöstämme sujuvaa ja säästävät aikaa

Digitaalisiin palveluihimme kuuluvat:

  • Verkkoajanvaraus
  • Etävastaanotto
    • Etävastaanotolla voit tavata kaikki ammattilaisemme. Etänä voidaan hoitaa muun muassa terveystarkastukset, lääkärin ja hoitajan vastaanotot tai esimerkiksi hyvinvointianalyysin läpikäynti.
  • Extranet ja asiakasraportointi
    • Extranet on yrityksen ja Kotkan Työterveyden välinen sähköinen yhteydenpitokanava, jossa näkyvät muun muassa sairauspoissaoloraportit. Sen kautta voi myös helposti ylläpitää henkilöstön tietoja.
  • Työkykyjohtamisen järjestelmä
    • Kumppanimme Aino Healthin tarjoama HealthManager- työkykyjohtamisen järjestelmä auttaa työntekijöiden työkyvyn ja työhyvinvoinnin seurannassa. Järjestelmän avulla toimintaprosessit jalkautuvat osaksi arkea ja sovittujen toimintatapojen seuranta helpottuu.

Kokonaisvaltaiset sairaanhoitopalvelut

Työterveyden ammattilaiset lähellä sinua

Järjestämme ennaltaehkäisevän työterveyshuollon lisäksi yrityksellesi joustavat ja asiantuntevat sairaanhoitopalvelut. Toimintamalliimme kuuluu, että yrityksellesi nimetyllä työterveyslääkärillä ja työterveyshoitajalla on kokonaiskäsitys henkilöstön sairaanhoidosta, sairauspoissaoloista ja niiden syistä.

Työterveystiimiin kuuluu lääkärin ja hoitajan lisäksi myös työfysioterapeutti sekä työterveyspsykologi. He työskentelevät tiiviissä yhteistyössä yrityksesi kanssa. Lisäksi koulutamme esimiehiä sairauspoissaolojen hallintaan ja tuemme toiminnallamme työpaikalla käytössä olevia malleja, kuten korvaavan työn mallia.

Meiltä saat luotettavaa ja lämminhenkistä osaamista henkilökuntasi parhaaksi

Työhyvinvointipalvelut

Työhyvinvointia suurella sydämellä

Asiakkaidemme hyvinvointi on meille sydämen asia ja tämän tärkeän asian äärellä olemme työskennelleet jo vuosikymmenten ajan. Kokeneet työterveyden osaajat tukevat sinua ja yritystäsi silloin, kun tarve on. Meiltä saat monenlaista apua ja ohjausta työnteon haasteisiin ja arkipäivän jaksamiseen. Tarjoamme esimerkiksi esimiesvalmennuksia, hyvinvointikartoituksia ja
työnohjausta sekä järjestämme koulutuksia ja luentoja yrityksesi tarpeiden mukaan.

Voi hyvin yhdessä kanssamme!

Olemme yrityksesi tuttu ja turvallinen hyvinvoinnin kumppani. Meiltä saat tutkittua tietoa ja hyödyllisiä palveluita, jotka tukevat koko työyhteisösi hyvinvointia.

Pidämme huolta yrityksestäsi vuodesta toiseen – luotettavasti ja varmasti!