Siirry sisältöön

Asiantuntevaa ja ennakoivaa hyvinvointia työhön

Työfysioterapeutit Kati Pulli ja Tytti Seppänen

 

Kati Pulli ja Tytti Seppänen Kotkan Työterveydestä ovat kokeneita työfysioterapeutteja, joilla on vankka kokemus alalta. Heidän vastaanotoillaan käy asiakkaita, joilla on erilaisia tuki- ja liikuntaelinoireita. Oireiden syntyyn ja niiden pitkittymiseen pyritään vaikuttamaan ennaltaehkäisevästi työergonomia huomioiden. Nykyään tiedostetaan myös psykososiaalisten tekijöiden merkitys tuki- ja liikuntaelin oireissa.

Työfysioterapeuttien tehtäviin kuuluvat vastaanottotyön lisäksi fyysiset työ- ja toimintakykyarviot, kuntotestaus sekä osallistuminen työpaikkaselvityksiin. Työpaikkaselvitykset tehdään yhdessä työterveyshuoltotiimin kanssa, johon kuuluvat työterveyslääkäri, työterveyshoitaja ja työpsykologi.

Työpaikkakäynneillä Kati ja Tytti arvioivat työergonomiaa ja antavat suosituksia kuormitustekijöiden helpottamiseksi ennaltaehkäisevästä näkökulmasta. Asiakasyrityksille Kati ja Tytti järjestävät tarpeen mukaan erilaisia koulutuksia sekä ohjaavat henkilöstölle erilaisia liikuntaryhmiä.

Lisäksi osana heidän työtehtäviään ovat erilaiset työhyvinvointimittaukset, kuten Firstbeat Life -hyvinvointianalyysi ja Inbody-kehonkoostumusmittaus. Asiakkaille tehdään myös yksilöllisiä tukipohjallisia Footbalance-konseptilla esimerkiksi työjalkineisiin.

Molemmat korostavat työnsä monipuolisuutta ja mahdollisuutta auttaa potilaita parhaalla mahdollisella tavalla. Jokainen päivä tarjoaa uusia haasteita ja kohtaamisia, jotka ovat antoisia ja motivoivia. Molemmat pyrkivät myös jatkuvasti kehittämään ammattitaitoaan ja ovat aktiivisia lisäkouluttautujia.

Varaa aika työfysioterapeutin vastaanotolle