Siirry sisältöön

Fysioterapia

Fysioterapiapalvelut Kotkassa

Fysioterapia kehittää toimintakykyä, liikkumista ja yleistä terveyttä sekä hoitaa tuki- ja liikuntaelimistön kipuja ja erilaisia tapaturmien tai rasituksen aiheuttamia vammoja. Fysioterapialla hoidetaan ja helpotetaan myös muita särkyjä ja kipuja, kuten selkä-, olka- tai polvikipuja.

Fysioterapiapalveluihin kuuluvat muun muassa

  • monipuolinen tuki- ja liikuntaelimistön kiputilojen tutkimus ja hoito
  • leikkauksien jälkeinen kuntoutus
  • triggerpistekäsittely
  • pehmytkudoskäsittely
  • toiminnallinen ja terapeuttinen harjoittelu
  • kinesioteippaus

Fysioterapeuttimme antavat myös LymphaTouch-hoitoa

LymphaTouch-menetelmän hoitovaikutus perustuu alipaineeseen. Se auttaa turvotukseen ja kipuun esimerkiksi niska- ja hartiaseudun ongelmissa, nyrjähdyksissä ja venähdyksissä sekä erilaisten vammojen hoidossa.

Meiltä saat myös OS1st tuet

OS1st kompressiotuet lievittävät ja ennaltaehkäisevät kipuja. Merkin tuotteet on kehitetty erityisesti urheiluvammojen ja ylirasituksen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Erityisen suosittuja ovat merkin plantaarifaskiittisukka sekä sukka vaivaisenluun hoitoon.

Kompressiotuotteet vähentävät rankasta harjoittelusta ja urheiluvammoista johtuvaa kipua ja tulehdusta. OS1st hyödyntää tuotteissaan innovatiivista Compression Zone Technology® -teknologiaa. Kompressiotukien etuna on, että ne ovat hyvin ohuita ja mahtuvat helposti myös vaatteiden ja muiden urheiluvarusteiden alle.

Tutustu myös hyvinvointipalveluihimme.

Toimipisteemme sijaitsevat Kotkassa ja Haminassa, keskeisillä paikoilla ja hyvien kulkuyhteyksien päässä. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja autamme sinua valitsemaan omaa hyvinvointiasi parhaiten tukevat palvelut.

Katso toimipisteidemme osoite- ja yhteystiedot täältä.

Muut hyvinvointipalvelut Kotkan Työterveydessä: