Siirry sisältöön

Työfysioterapeutin vastaanotto

Työfysioterapia edistää työkykyä ja lyhentää sairauspoissaoloja

Työfysioterapeutin vastaanotollamme saat yksilöllistä neuvontaa ja ohjausta tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoidossa ja ennaltaehkäisyssä. Opastamme sinulle myös keinoja vähentää työnkuormitusta ergonomian avulla.

Työfysioterapeuttimme on tarvittaessa mukana myös työpaikkakäynneillä arvioimassa esimerkiksi työn kuormittavuutta. Lisäksi työfysioterapeuttimme järjestävät erilaisia kursseja ja koulutuksia aiheesta.

Firstbeat Life -hyvinvointianalyysi

Työfysioterapeuttimme kautta saat kattavan Firtsbeat Life -hyvinvointianalyysin. Firstbeat Lifen avulla jokainen työntekijä voi oppia tekemään parempia valintoja oman terveytensä ja jaksamisensa kannalta.

Lue lisää Firstbeat Life- hyvinvointianalyysistä. 

Pyydä tarjous

Kehonkoostumusmittaus InBody-laitteella

Kehonkoostumusmittaus on nykyaikainen ja turvallinen menetelmä kehon hyvinvoinnin määrittämiseen

Kehonkoostumusmittauksessa määritetään painon lisäksi ainesosat, joista keho koostuu: nesteet, mineraalit, proteiinit ja rasva.

Kehonkoostumusmittaus on loistava tapa seurata treeni- ja ruokavaliomuutosten vaikutusta mm. kehon lihasmassan ja rasvamassan kehitykseen sekä tasapainoon. Olitpa sitten aloittelija, kokenut treenaaja, huippu-urheilija, lihasmassan kasvattaja, painonpudottaja tai vaikka leikkauksesta kuntoutuja, saat InBody-mittauksesta paljon tärkeää tietoa elintärkeistä terveysmuuttujista vain parissa minuutissa!

Lue lisää InBody-mittauksesta. 

Varaa aikasi kehonkoostumusmittaukseen meiltä, niin saat kattavan analyysin kehosi hyvinvoinnista!