Siirry sisältöön

Työfysioterapeutin vastaanotto

Työfysioterapia edistää työkykyä ja lyhentää sairauspoissaoloja

Työfysioterapeutin vastaanotollamme saat yksilöllistä neuvontaa ja ohjausta tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoidossa ja ennaltaehkäisyssä. Opastamme sinulle myös keinoja vähentää työnkuormitusta ergonomian avulla.

Työfysioterapeuttimme on tarvittaessa mukana myös työpaikkakäynneillä arvioimassa esimerkiksi työn kuormittavuutta. Lisäksi työfysioterapeuttimme järjestävät erilaisia kursseja ja koulutuksia aiheesta.

Firstbeat Life -hyvinvointianalyysi

Työfysioterapeuttimme kautta saat kattavan Firtsbeat Life -hyvinvointianalyysin. Firstbeat Lifen avulla jokainen työntekijä voi oppia tekemään parempia valintoja oman terveytensä ja jaksamisensa kannalta. Työntekijät voivat seurata oman kehon reaktioita säännöllisesti ja löytää juuri itselle sopivat keinot hyvinvoinnin edistämiseen. Firstbeat Life auttaa ymmärtämään esimerkiksi, miten kiireiset työpalaverit tai lapsiperheen arki kuormittavat kehoa tai miten palauttavaa oma uni oikeasti on – ja minkälaisin keinoin omaa stressin ja palautumisen tasapainoa voi edistää.

Pyydä tarjous

Kehonkoostumusmittaus InBody-laitteella

Kehonkoostumusmittaus on nykyaikainen ja turvallinen menetelmä kehon hyvinvoinnin määrittämiseen

Kehonkoostumusmittauksessa määritetään painon lisäksi ainesosat, joista keho koostuu: nesteet, mineraalit, proteiinit ja rasva.

Kehonkoostumusmittauksen avulla voidaan:

  • seurata liikkumisen ja terveellisten elintapojen vaikutuksia kehossa
  • seurata kehittymistäsi urheilijana
  • seurata omien elämäntapojen vaikutusta terveyteen esim. viskeraalinen rasva
  • tunnistaa sarkopeniaa eli lihaskatoa, joka laskee toimintakykyä
  • tunnistaa merkkejä metabolisesta oireyhtymästä, diabeteksestä, tuki- ja liikuntaelin vaivoista sekä sydän- ja verisuonitaudeista

Miksi mittaukseen?

Kehonkoostumusmittaus on loistava tapa seurata treeni- ja ruokavaliomuutosten vaikutusta mm. kehon lihasmassan ja rasvamassan kehitykseen sekä tasapainoon. Olitpa sitten aloittelija, kokenut treenaaja, huippu-urheilija, lihasmassan kasvattaja, painonpudottaja tai vaikka leikkauksesta kuntoutuja, saat InBody-mittauksesta paljon tärkeää tietoa elintärkeistä terveysmuuttujista vain parissa minuutissa!

 

Varaa aikasi kehonkoostumusmittaukseen meiltä, niin saat kattavan analyysin kehosi hyvinvoinnista!