Siirry sisältöön

Diabeteshoitajan palvelut nyt saatavilla

Tiina Kokkonen on kokenut terveydenhuollon asiantuntija, jolla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus diabeteksen hoidosta. Hänen työhistoriansa sisältää pitkän uran terveydenhoitajana ja diabeteshoitajana perusterveydenhuollossa sekä työterveyshoitajan työtehtäviä yksityissektorilla. Kokkosen erityisosaamiseen kuuluu diabeteksen hoito ja ennaltaehkäisy, ja hän on aktiivisesti kehittänyt osaamistaan osallistumalla alan koulutuksiin. Työkokemusta häneltä löytyy myös ryhmien ohjauksesta elintapamuutoksissa ja painonhallinnassa.

Viime syksystä lähtien Kokkonen on toiminut työterveyshoitajana Kotkan Työterveydessä. Työterveyshoitajan tehtävien lisäksi Kokkosen työhön sisältyy vahvasti diabeteksen ennaltaehkäisy ja tyypin 2 diabeteksen asiakkaiden hoidon alkuohjaus. Kokkosen vastaanotolla asiakasta ohjataan ja tuetaan yksilöllisesti elintapoihin ja omahoitoon liittyvissä asioissa sekä hyvän hoitotasapainon saavuttamisessa. Vastaanotolla käsitellään myös painonhallintaan ja tyypin 2 diabeteksen hoitoon liittyvää lääkehoidon ohjausta ja annetaan tarvittaessa pistosopetusta.

Omassa työssään Kokkonen arvostaa monipuolista toimenkuvaa ja asiakastyötä, sekä iloitsee nähdessään asiakkaidensa motivoituvan tavoitteidensa saavuttamisessa ja onnistuvan omahoidossaan.

Varaa aika Kokkosen vastaanotolle verkkoajanvarauksemme kautta tai puhelimitse numerosta 020 787 0890.