Siirry sisältöön

Kotkan Työterveys on yksi Suomen Parhaista Työpaikoista

Saamme ylpeänä tiedottaa saavuttaneemme sijan 5. Suomen Parhaat Työpaikat™ 2024-listalla mini yritysten (10-19 henkilöä) sarjassa. Tämä kunniamaininta kertoo sitoutumisestamme innostavan ja aidosti välittävän työympäristön rakentamiseen kaikille työntekijöillemme.

Great Place To Work -tutkimus, jossa arvioitiin noin 150 organisaatiota ja noin 30 000 työntekijää, on merkittävä kunnianosoitus koko työyhteisöllemme. Kriteerien täyttyessä tutkituille organisaatioille myönnetään Great Place To Work -sertifiointi™. Näistä sertifioiduista organisaatioista 50, jotka saavuttivat korkeimmat pisteet henkilöstötutkimuksessa, julkistettiin tänään Suomen Parhaat Työpaikat™ 2024-listalla.

Great Place To Work -tunnustus on arvostettu sekä kotimaassa että maailmalla, ja se todistaa yrityksemme vahvasta sitoutumisesta työntekijäkokemuksen parantamiseen. Hyvä työpaikka meille merkitsee paikkaa, jossa työntekijät luottavat johtoon, tekevät merkityksellistä työtä, ovat ylpeitä tekemisistään ja nauttivat yhteistyöstä työkavereidensa kanssa. Sijoittuminen Parhaiden Työpaikkojen listalle on kunnianosoitus yrityskulttuurimme menestyksestä ja laadusta.

Tämä saavutus kuvastaa sitoutumistamme jatkuvaan kehittymiseen ja työntekijöidemme hyvinvointiin. Haluamme kiittää lämpimästi kaikkia työntekijöitämme sekä asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme, jotka ovat olleet mukana luomassa ja vahvistamassa tätä ainutlaatuista työympäristöä. Kotkan Työterveyden toimitusjohtaja Anu Neuvonen iloitsee hienosta tunnustuksesta ja kiittää koko henkilökuntaa upeasta saavutuksesta.

– Kiitos kuuluu upeille työntekijöillemme, jotka ovat olleet omalla panoksellaan rakentamassa Suomen parasta työyhteisöä! Työyhteisössämme korostuu lämmin ja avoin vuorovaikutus sekä aito halu yhdessä tekemiseen. Kehitämme toimintatapojamme yhdessä, joten jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa yhtiön toimintaan. Luottamus, arvostus ja vapaus näkyvät työyhteisömme päivittäisessä toiminnassa ja tämä näkyy myös henkilöstökyselymme tuloksissa, 100 % henkilöstöstämme suosittelee Kotkan Työterveyttä työpaikkana. Hyvä tiimihenki ja tekemisen meininki näkyy myös ulospäin asiakkaillemme hyvänä asiakaskokemuksena, Neuvonen toteaa.

Great Place to Work Finland on strategisen HR:n asiantuntijayritys, joka auttaa organisaatioita rakentamaan ja ylläpitämään hyvää työpaikkakulttuuria. Yritys tarjoaa työkaluja ja käytäntöjä, joiden avulla organisaatiot voivat kehittää työntekijäkokemustaan ja parantaa tuloksiaan. Lisätietoja osoitteessa www.greatplacetowork.fi.

Lue lisää: Suomen Parhaat Työpaikat